Čedomir Jovanović: Savez za Srbiju afirmiše ideje gubitničke politike

"LDP želi referendum, jer verujemo da su građani Srbije hrabriji od političara koji im nude život zaleđen u devedesetim"

21. jula 2018

Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je danas da opozicioni Savez za Srbiju afirmiše političke vrednosti koje su već jednom uništile Srbiju i predstavlja unapred propuštenu priliku da se Srbija modernizuje i transformiše u savremenu državu.

Jovanović je u saopštenju naveo da opozicija umesto alternative vlasti predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića nudi „kilavi refleks snaga“ koje su prema njegovoj oceni dovele Srbiju na sam rub opstanka.

„Ideje koje nam se nude dolaze iz već viđenog arsenala gubitničke politike, koju je započeo Milošević sa svojim ‘malo morgen’, a nastavili svi posle njega Koštunica, Tadić i Nikolić“, kazao je Jovanović.

On je dodao da je Srbiji potreban mir do koga se može doći samo dogovorom sa kosovskim Albancima.

„LDP želi referendum, jer verujemo da su građani Srbije hrabriji od političara koji im nude život zaleđen u devedesetim. Onaj ko je protiv dogovora koji Srbiji garantuje mir, treba društvu jasno da kaže da su upravo te devedesete i nacionalizam cilj njegove politike“, dodao je Jovanović.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga