Čanak: Saradnja sa Vučićem moguća kao i udar meteora

LSV ne interesuje personalno rešenje, već da se nešto uradi

16. mar 2016

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da je verovatnoća da će posle izbora ući u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom u Vojvodini ista kao mogućnost da meteor udari u Zemlju, odnosno jedan prema 24 milijarde.

„Nas ne interesuje personalno rešenje, već da se nešto uradi. Ako budemo imali jasno definisanu i oročenu politiku, možemo da razgovaramo. Ako toga nema, ne možemo da razgovaramo“, rekao je Čanak za Danas.

Nas vlast kao vlast ne interesuje. Vlast je sredstvo za ostvarenje cilja, a naš cilj je da građanima bude bolje, istakao je on.

„Boris Tadić, Čedomir Jovanović i ja se znamo dugo, sarađivali smo u više navrata, 2007. godine smo išli na izbore sa LDP, 2008. i 2012. godine smo bili na listi DS, kada je predsednik bio Tadić. Ne vidim šta je tu nesporazum“, rekao je Čanak o koaliciji za parlamentarne izbore.

„Po pitanju Vojvodine se razlikujemo i zato na pokrajinskim izborima izlazimo razdvojeno. Na republičkom nivou, naša viđenja se u dovoljnoj meri poklapaju. Ovu koaliciju bih mogao nazvati čak najprincipijelnijom u ovom trenutku“, ocenio je Čanak.

(FoNet)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga