Čanak: Prvo razgovori sa građanskim kandidatima pa odluka o izborima

"Želimo da se upoznamo sa njihovim stavovima o šovinizmu, borbi protiv kriminala, decentralizaciji, autonomiji Vojvodine i prema zločinima iz 90-ih”

30. jan 2017

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da će njegova stranka prvo razgovarati sa predsedničkim kandidatima građanske i demokratske orijentacije, pre nego što donese odluku da li će nekoga od njih podržati ili će imati svog predsedničkog kandidata.

“Želimo da se upoznamo sa njihovim stavovima po za nas ključnim pitanjima, počev od odnosa prema šovinizmu i nacionalizmu, borbi protiv kriminala i korupcije, decentralizaciji zemlje, autonomiji Vojvodine, kao i prema zločinima iz devedesetih”, naveo je Čanak u saopštenju za javnost koje je dostavljeno agenciji Beta.

Dodao je da će posle toga Glavni odbor LSV doneti odluku da li će stranka podržati nekog od predsedničkih kandidata, ili će imati svog.

Čanak je potvrdio pisanje pojedinih medija da je na nedavnoj sednici Predsedništva stranke bilo između ostalih i predloga da se on kandiduje na predsedničkim izborima.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga