Čanak poziva Vučića na TV duel u Vrbasu

"Vojvodinu treba voleti i za nju se treba boriti i kada nema izbora"

08. okt 2013

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak pozvao je danas predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i ostale lidere najvećih parlamentarnih stranaka na televizijski duel u Vrbasu, opštini u kojoj se u nedelju održavaju lokalni izbori.

„Pozivam ih da upravo u Vrbasu organizujemo TV duel na temu sve težeg života u Vojvodini. Ako ne u Vrbasu, onda bilo gde i bilo kada u Vojvodini, ali bez odlaganja. Da se jasno čuje istina o bedi u Vojvodini, o tome dokle nas je doveo centralizam u Srbiji“, naveo je Čanak u pisanoj izjavi za javnost.

Dodao je da želi da se u tom televizijskom duelu čuje „šta su nam učinile sve republičke vlasti, uključujući i ovu i onome što treba učiniti da se u svakome od tih mesta zaista živi bolje“.

„Vojvodinu treba voleti i za nju se treba boriti i kada nema izbora“, poručio je Čanak i ocenio da se lideri političkih stranaka u Vrbasu, kao i nu drugim mestima u Vojvodini, pojavljuju samo onda kada su izbori i kada treba „preseći vrpce“, a potom u ta mesta više ne kroče do narednih izbora.

„Slično je bilo i nedavno u Kovinu, u Srbobranu, Apatinu i Zrenjaninu, ali i uopšte na svim dosadašnjim izborima u vojvođanskim gradovima i opštinama. Za LSV je svako od tih mesta pođednako važno, jer mi živimo ovde. A u Vojvodini se živi sve teže“, poručio je Čanak.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga