Čanak na proslavi rođendanda LSV: Mi smo dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

"Stariji smo od mnogih istorijskih projekata i od mnogih država"

15. jula 2019

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je ta stranka i dalje ono što je bila i u početku – “pokret otpora protiv svega što nam se nudi iz Beograda”.

“A to što nam se nudi iz Beograda se u 29 godina ništa nije promenilo, to jest ne nude nam ništa”, kazao je Čanak sinoć na obeležavanju 29. rođendanda LSV-a.

Istakao je i da je to poslednji put da se slavi godišnjica LSV-a u njenoj trećoj deceniji postojanja, jer će ligaši sledeći put slaviti godišnjicu s početkom četvrte decenije postojanja.

“Što govori da smo stariji od mnogih istorijskih projekata, da smo stariji od mnogih država, o strankama neću da pričam”, poručio je Čanak, koji je predsednik LSV-a od osnivanja stranke.

Proslavi su prisustvovali članovi, funkcioneri i prijatelji LSV-A, među kojima su bili i predstavnici Vojvođanske partije, Crnogorske partije, Liberalno-demokratske partije i Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini.

Na dočeku Makrona

Predsednik Lige socijjaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak prisustvoao je danas dočeku francuskog predsednika Emenauela Makrona u Beogradu.

On je na svom Tviter nalogu napisao da je na dočeku bio kao predsednik Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije.

“Na zahtev francuske strane, dočeku predsednika Makrona su prisustvovali i predsrdstavnici NSRS, jer je u delegaciji koja je došla i veći broj poslanika iz Francuske. Ja sam bio prisutan u svojstvu predsedavajućego dbora za EU integracije.

(Beta, Autonomija, foto: LSV)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga