Božidaru Vučureviću pozlilo

Ratnom gradonačelniku i otpuženiku za ratne zločine Trebinja Božidaru Vučureviću jutros oko 9.30 je pozlilo, pao je u nesvest i prebačen je u Zemunsku bolnicu, gde su u toku pregledi

24. avg 2011

Ratnom gradonačelniku i otpuženiku za ratne zločine Trebinja Božidaru Vučureviću pozlilo je, pao je u nesvest i prebačen je u Zemunsku bolnicu, gde su u toku pregledi, izjavio je njegov advokat Svetozar Vujačić.

Vujačić je agenciji Beta rekao da je Vučurević ranije imao tri infarkta i da lekari ne znaju da li da ga operišu, ako to bude potrebno, s obzirom na njegove godine i ranije bolesti.

Vučurević je uhapšen u Srbiji 4. aprila na osnovu poternice koju je za njim raspisala Hrvatska koja ga tereti za zločine na području Dubrovnika i čeka odluku po zahtevu za ekstradiciju Hrvatskoj.

Iz ekstradicionog pritvora u Beogradu pušten je 17. juna, pod uslovom da ne napušta Srbiju do okončanja ekstradicionog postupka.

Vujačić je rekao da je Vučurević obavezan da se istražnom sudiji javlja dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom, kao i da je ostao gotovo bez novca za smeštaj u Beogradu.

(Agencije)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Mali šef
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga