Borko Stefanović: Žao mi je što PSG neće u Savez za Srbiju

"Nadam se da ćemo u budućnosti dobro sarađivati"

18. apr 2018

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je danas da mu je žao što je Pokret slobodnih građana (PSG) Saše Jankovića odlučio da ne ide u Savez za Srbiju.

„Veoma mi je žao što je PSG odlučio da ne ide sa nama u Savez za Srbiju. Velika je šteta donekle i za budući Savez“, rekao je Stefanović agenciji Beta.

U utorak je održan sastanak predstavnika opozicije na kojem su Dragan Đilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović, predsednik sindikata Sloga Željko Veselinović, Janković i Stefanović razgovarali o budućoj saradnji.

Predsedništvo PSG saopštilo je kasno sinoć da je jednoglasno zaključilo da nije prihvatljiv Đilasov predlog za stvaranje „Saveza za Srbiju“.

Stefanović je kazao da se nada da će Savez sa PSG-om u budućnosti dobro sarađivati.

„Levica Srbije biće važan deo Saveza, kao i mnoge druge opozicione stranke, pokreti i pojedinci, jer je to najbolji okvir za buduće pobede„, kazao je Stefanović.

PSG je u saopštenju naveo i da je spreman da sarađuje sa svim demokratski opredeljenim organizacijama i pojedincima u aktivnostima kojima se rešavaju problemi građana Srbije.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga