- Autonomija - https://www.autonomija.info -

Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na pozive

Na današnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški upitao je ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke.

Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija.

Bogosavljević nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, koji je Autonomiji rekao da će ministarki i sutra uputiti nov poziv za sastanak.

„Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo je nov pokušaj da se uspostavi komunikacija između sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo“, rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

U Novom Sadu se od 9. do 15. maja održava 82. Međunarodni poljoprivredni sajam, na kojem se ove godine predstavlja oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!