Bodrožić: LSV, LDP i DJB treba da podrže Jankovića

Ne treba u EU da uđemo mentalno zaostali

01. feb 2017

Urednik Kikindskih Željko Bodrožić izjavio je danas da birači Lige socijaldemokrata Vojvodine, Liberalno-demokratske partije i Pokreta Dosta je bilo “jedva čekaju da građanski blok ima svog kandidata” na predsedničkim izborima u Srbiji.

„Birači Lige, LDP-a i Dosta je bilo su samosvesni i ne treba niko da im natura za koga da glasaju, mislim da se većina njih opredelila i jedva čekaju da taj građanski blok ima svog kandidata. To je respektabilan broj glasača koji su na prošlim izborima apstinirali“, rekao je Bodrožić za Televiziju N1.

Prema njegovim rečima, manje stranke nemaju mnogo manevarskog prostora, sem da podrže Sašu Jankovića, jer bi sve ostalo bila greška.

„Kredit koji su LDP i Liga dali Vučiću zbog njegovog evropskog puta je istrošen. Ne može se podržavati vlast koja ponižava ljude. Naš evropski put ne znači da treba u EU da uđemo mentalno zaostali“, kazao je Bodrožić.

On je ocenio da je Srpska napredna stranka preko određenih medija učinila sve da “unizi” Tomislava Nikolića i dodao da očekuje da kandidat vladajuće stranke na predsedničkim izborima bude Aleksandar Vučić.

„Ne poznaje Nikolić sad tu stranku. Moraće da prihvati da ne trči ovu trku, a problem za Vučića je kako mu saopštiti. Mislim da će to stvoriti razdor, ali ne očekujem da će biti velikih potresa u javnosti. I do sada je imao razloga da reaguje jer su ga unižavali i spuštali na tu granicu gde je i sada“, naveo je Bodrožić.

(Autonomija/N1)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga