Bejzbol klub Vojvodina osvojila Kup Srbije

U finalnoj utakmici Kupa Srbije izmedju BK Vojvodina iz Novog Sada i BK Bečkerek iz Zrenjanina, slavila je ekipa iz Novog Sada rezultatom 20-12

01. apr 2012

U finalnoj utakmici Kupa Srbije izmedju BK Vojvodina iz Novog Sada i BK Bečkerek iz Zrenjanina, slavila je ekipa iz Novog Sada rezultatom 20-12. Utakmica je odigrana u nedelju 1. aprila na Ada Fieldu u Beogradu po veoma hladnom vremena. BK Vojvodina imala je prednost tokom većeg dela utakmice, ali je ekipa iz Zrenjanina uspela pred kraj  da smanji rezultat na 14-12. U neizvesnoj završnici ekipa iz Novog Sada se bolje snašla, uspela je da trijumfuje 20-12 i osvoji pehar namenjen pobedniku Kupa Srbije, prvi put u svojoj istoriji. Obe ekipe su do finala eliminisale favorizovane timove iz Beograda – šampione Beograd ’96 i Spartans.

Finalna utakmica Kupa Srbije ujedno je bila i uvertira za  prvoligaško takmičenje koje počinje naredne nedelje na terenima na Adi Ciganliji u Beogradu i Zrenjaninu, s obzirom na činjenicu da u Novom Sadu još uvek ne postoji teren za bejzbol. Utakmice prve lige odigravaće se subotom i nedeljom sa početkom u 11 i 15h.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga