Bastać: Dobio sam udarac, a zatim mi je posuta neka tečnost po licu

"Ovo je jednostavno nedopustivo šta se sve dešava u Beogradu"

24. feb 2018

Nosilac izborne liste „Šta radite bre“ Marko Bastać izjavio je danas da će zbog fizičkog napada na njega i drugih problema sa kojima se sreću predstavnici te liste održati sastanak sa kandidatima za odbornike i doneti odluku šta će raditi u nastavku kampanje.

„U ovom trenutku je sve otišlo predaleko. Ja nemam obavezu samo prema svojoj porodici već prema svim kandidatima sa ove liste i zato ćemo sutra ujutru održati sastanak i doneti odluku šta ćemo raditi u nastavku kampanje“, rekao je Bastać na konferenciji za novinare.

Upitan da li i povlačenje iz izborne trke opcija, on je rekao da će razgovarati o svemu.

„Ovo je jednostavno nedopustivo šta se sve dešava u Beogradu“, rekao je Bastać.

On je naveo da je ovo udruženje građana na društvenim mrežama svakodnevno izloženo pretnjama, da su izloženi pretnjama divljih taksista protiv kojih su, a kao jedan od problema sa kojim su se suočili naveo i poteškoće sa firmom za oglašavanje kojoj su platili celu kampanju avansno, a da onda firma ipak nije želela da pusti njihov sadržaj.

Bastać je rekao da je sinoć oko pola jedan u ulazu zgrade udaren u glavu sa leve strane, a potom mu je posuta neka tečnost po licu, od koje sat i po nije video ništa.

Kaže da nije video napadača ni koliko ih je bilo, ali od policije očekuje da reši slučaj s obzirom da je centar grada pokriven kamerama.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga