Balša Božović: Prijavio sam policiji nestanak ministra Nebojše Stefanovića

"Očigledno da ministar nije u vladi, inače bi radio svoj posao i ne bi dopuštao ovo divljanje huligana i zastrašivanje građana iz noći u noć"

02. maj 2020

Narodni poslanik Balša Božović je danas policiji prijavio „nestanak“ ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića zbog toga što, kako je Božović naveo, ministar „već četiri dana ne reaguje na masovno kršenje zabrane kretanja i izazivanje direktne opasnosti od strane huligana“.

Božović je, kako je saopštio, tokom svog telefonskog poziva naveo da se ministru obraćao nekoliko puta u svojstvu člana Parlamentarnog odbora za bezbednost i unutrašnje poslove i postavljao pitanja o merama koje je policija preduzela povodom okupljanja većeg broja građana sa pirotehničkim sredstvima tokom policijskog časa, ali da do sada nije dobio odgovor.

„On je znao da mi odgovori na društvenim mrežama, pa da ostvarimo komunikaciju, ali od njega četiri dana nema ni traga ni glasa“, rekao je Božović.

Božović je saopštio da je „začuđen“ odgovorom koji je dobio od kontakt centra MUP-a, a koji ga je uputio da se za kontakt sa Stefanovićem obrati Vladi Srbije.

„Očigledno da ministar nije tamo, inače bi radio svoj posao i ne bi dopuštao ovo divljanje huligana i zastrašivanje građana iz noći u noć“, ocenio je Božović.

(Beta, foto N1)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga