Balašević: Koncert nije zbog izbora

"Zašto ne bismo napravili proslavu naša tri rođendana, jedne solidne godišnjice braka, Prvog maja, đurđevdana, proleća, štagod?"

19. apr 2012

Novosadski kantautor Đorđe Balašević negirao je danas spekulacije da će koncert u glavnom gradu Vojvodine održati 5. maja zbog izbora, i rekao da je taj koncert njegov poklon rodnom gradu.

Balašević je u saopštenju naveo da koncert drži 5. maja kao „centralnu proslavu“ svog rođendana i rođendana svoje supruge i sina, kao i godišnjice njihovog braka.

„Dakle, zašto ne bismo napravili centralnu proslavu naša tri nanizana rođendana, jedne solidne godišnjice braka, Prvog maja, đurđevdana, proleća, štagod? Na poklon gradu i na poklon nama. Ako taj koncert još nekog obraduje kao što već sada raduje nas, eto prilike da i slavljenici mogu ponešto da daruju…“, naveo je Balašević.

Dodao je da je termin koncerta odredio njihov prijatelj Marjan iz Novog Mesta u Sloveniji, čija će ekipa ozvučiti veliki koncert „Metalike“ u Beogradu, 8. maja i koncert Balaševića u Novom Sadu, 5. maja.

„Sve druge kalkulacije su na nivou onih koji ih izvode“, poručio je Balašević.

Organizator koncerta, Kulturni centar Novog Sada, saopštio je da se ulaz neće naplaćivati.

U javnosti se spekulisalo da će Balašević držati koncert veče pred izbore da bi pružio podršku Demokratskoj stranci.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga