Aleksić: Podneću krivičnu prijavu protiv Vučića i Vučevića za lažno prijavljivanje

"Farsa podnošenja krivične prijave režima protiv samog sebe"

09. dec 2019

Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da će podneti krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića za krivično delo lažno prijavljivanje i ometanje pravde, navodi se u saopštenju te stranke.

„Očekujem da Vučević bude odmah uhapšen, kao što je odmah uhapšen i lažni kupac Univerziteta Megatrend Dejan Đorđević, kada je lažno prijavio da je napadnut od strane nepoznatih lica i da je nad njim izvršeno razbojništvo“, naveo je Aleksić u pisanoj izjavi.

Aleksić je istakao da se na podnošenje prijave protiv Vučića i Vučevića odlučio jer su oni odbili njegovu ponudu da im pomogne u sastavljanju krivične prijave tako što bi naveo sve dokaze o slučaju „Jovanjica“ i jer tužilaštvo nedeljama ne odgovara na Aleksićev poziv da objavi odgovore na sva pitanja koja je postavio u vezi sa tom aferom.

„Očigledno je da farsa podnošenja krivične prijave Vučevića protiv Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, odnosno režima protiv samog sebe, služi samo za ometanje pravde i za medijsku manipulaciju i sluđivanje građana. To je do sada najjači udarac na pravosuđe, koje je naprednjački režim potpuno ponizio“, naveo je Aleksić.

(Beta, foto: N1)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga