Akcija protiv huliganizma u Novom Sadu

Biće organizovane edukativne tribine za navijače FK Vojvodine, policijske službenike, članove Saveta za javni red i mir i bezbednost, i predstavnike medija

03. okt 2012

Policijska uprava Novi Sad realizovaće pod pokroviteljstvom OEBS-a projetak „Samo je fer plej navijač dvanaesti igrač“, s ciljem edukacije navijača FK Vojvodina o štetnosti huliganskog ponašanja na stadionima i na ulicama.

Predstavnik novosadske policije Đorđe Sokić rekao je na sednici Saveta za javni red i mir i bezbednost Skupštine Novog Sada da će u projekat biti uključeni i navijači, kao i mediji i gradske vlasti.

Najavio je da će biti organizovane edukativne tribine za navijače FK Vojvodine, policijske službenike, članove Saveta za javni red i mir i bezbednost, i predstavnike medija.

U okviru projekta biće organizovane posete školama zajedno sa fudbalerima, a biće podeljeni i odgovarajući flajeri i polepljeni plakati sa nazivom akcije.

Savet za javni red i mir i bezbednost danas je odložio raspravu o nasilju u novosadskim osnovnim školama, pošto je ocenjeno da su podaci istraživanja Centra za prevenciju ponašanja kod mladih tolio alarmantni d azahtevaju posebnu sednicu saveta.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Kaldrma
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga