600 devojčica iz Srbije i BiH na takmičenju u ritmičkoj gimnastici

Svih 600 devojčica dobilo je diplome i novogodišnje slatke paketiće za učešće na takmičenju

22. dec 2013

Oko 600 devojčica iz Srbije i Bosne i Hercegovine učestvovalo je danas na 17. po redu Ritmiks (Ritmix) kupu u sportskoj ritmičkoj gimnastici.

Devojčice uzrasta od četiri do 14 godina nastupile su u Hali sportova u Futogu pored Novog Sada, u disciplinama lopta, obruč, vijača i traka.

Publici se predstavila najmlađa ritmičarka Ana Bujak, a medaljama su odlikovane i šestogodišnja Elena Nešić i sedmogodišnje Tea Konstantinović i Katarina Tepić.

RitmixDunja

Takmičile se devojčice od 4 do 14 godina

Priznanja, medalje i pehari uručeni su i najstarijoj i najuspešnijoj mladoj ritmičarki Dragici Vasić, kao i Ivani Trpčević.

Svih 600 devojčica dobilo je diplome i novogodišnje slatke paketiće za učešće na takmičenju, na radost i zadovoljstvo mnogobrojnih prisutnih roditelja i rodbine.

Organizator Kupa bio je Ritmiks klub Novi Sad, a pored domaćina učestvovale su takmičarke iz Beograda, Vršca, Kruševca, Mladenovca, Paraćina, Banjaluke, Tuzle.

Organizaciju takmičenja su podržali Rasina Energogas, IMLEK, Ninamedia, Univereksport, Foody, Novinska agencija Beta, Nezavisno društvo novinara Vojvodine.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga