Rex Ilusivii ponovo na vinilu

Rex Ilusivii, Dža ili bu, Generacija bez budućnosti i Zbog Brus Li na dve kompilacije slovenačkog Zavoda „SubKulturni azil“

29. nov 2012

Ovaj zavod koji je organizator čuvenog slovenačkog pank festivala „No border Jam“ uvrstio je Rex Ilusivii na treću kompilaciju Ex-yu elektronske muzike koja je štampana i na vinilu, dok su se bendovi Dža ili bu, Generacija bez budućnosti i Zbog Brus Li našli na  sedmoj komilaciji „No border Jam“ festivala.

Pored ovih domaćih muzičara na kompilaciji se našao i velik broj drugih autora sa područja bivših ex-yu republika i to „po nacionalnom ključu“, rekao je direktor Zavoda, Dušan Hedl.

Nakon, u jutarnjim časovima održane promocije ovih albuma i najave stripa koji se radi u cilju promocije samog festivala, a koji radi novosadski strip crtač Ljubomir Babić, večeras u 19 časova u Klubu „Izba“ u Novom Sadu biće organizavana radionica/jam sesion elektronske muzike.

Zavod „SubKulturni azil“ ovu i sutrašnju promociju u Beogradu orzganizovao je u saradnji sa Alternativnom kulturnom organizacijom – AKO iz Novog Sada.

Autonomiija

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga