18. Summer3p u onlajn formatu

U skladu sa novonastalim okolnostima na globalnom nivou, Summer3p će, kao i većina ostalih muzičkih festivala u svetu, nastaviti druženje sa publikom na različitim onlajn platformama

19. jul 2020

Festival Summer3p biće održan u ranije najavljenom terminu od 24. do 26. jula, ali u onlajn formatu – zbog teške epidemiološke situacije u kojoj se nalazi Srbija. Novi susret sa publikom na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera odlaže se stoga za 2021. godinu.

Vernu publiku 18. Summer3p festivala ipak očekuju razni atraktivni sadržaji: biće strimovan kompletan video materijal napravljen u proteklih deset godina na tom festivalu, a nakon toga slede DJ setovi poznatih izvođača iz zemlje i inostranstva. Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, do kraja godine biće održani live nastupi pojedinih izvođača na adekvatnoj lokaciji na Paliću, u sklopu Summer3p postfestum projekta, saopštili su 16. jula organizatori.

Summer3p priprema i četiri onlajn DJ nastupa sa različitih atraktivnih lokacija na Paliću tokom avgusta “kako bi se održao duh kvalitetne muzike, a ujedno i promovisala turistička destinacija Palić”. Lokacije su, kako je saopšteno, pažljivo izabrane kako bi prikazale šta to Palić ima da ponudi.

U skladu sa novonastalim okolnostima na globalnom nivou, Summer3p će, kao i većina ostalih muzičkih festivala u svetu, nastaviti druženje sa publikom na različitim onlajn platformama.

Uz poruku publici da bude odgovorna i da se čuva, organizatori su najavili detaljne informacije o planiranim onlajn programima u narednom periodu na festivalskom sajtu, kao i na njegovim Fejsbuk i Instagram stranama.

Zbog posledica pandemije korona virusa i pogoršanja epidemiološke situacije u Srbiji, otkazan je već najveći muzički festival u regionu – novosadski Exit, a pod znakom pitanja su i ostali festivali najavljivani u redovnim ili odloženim terminima. Između ostalih, organizatori Lovefesta u Vrnjačkoj Banji odložili su 14. izdanje tog festivala za period od 3. do 5. septembra.

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga