13. Scena fest u Inđiji

Kulturni centar Inđija organizuje od 20. do 29. jula širom grada 13. “Scena Fest” koji obuhvata, pored pozorišnih predstava, i koncerte, filmske projekcije i izložbe

19. jula 2012

Kulturni centar Inđija organizuje od 20. do 29. jula širom grada 13. “Scena Fest” koji obuhvata, pored pozorišnih predstava, i koncerte, filmske projekcije i izložbe.

Pozorišni deo programa čine žanrovski različite predstave, počev od komedije “Pogodi ko dolazi na večeruMirjane Bobić Mojsilović, u izvođenju Ljiljane Stjepanović, Borisa Komnenića i Zlate Numanagić. Najavljena je i stend-ap komedija Srđana JovanovićaGrupna terapija”, zatim tragikomična duodrama “HipertenzijaSvetislava Basare, koja će imati jubilarno, 50. izvođenje, te premijera predstave “Životi drugih/Pisma sebi”, u režiji Nikite Milivojevića.

Filmski program obuhvata nagrađivani film “KlipMaje Miloš, zatim “Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjemBojana Vuletića, te bioskopski hit Srđana DragojevićaParada”.

Muzički program otvara YU grupa 20. jula, a nastupiće i Neverne bebe, MVP, Ana Štajdohar bend i SevdahBABY.

U saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Inđija, najavljeno je i veče posvećeno lokalnim muzičkim stvaraocima, kada će nastupiti Sky Wings, Rejected, Alitor i Po kratkom postupku, dok će specijalni gost biti Tanja Banjanin sa svojim bendom.

Biće otvorena i izložba fotografija Nemanje ĐorđevićaBuka u boji”, svojevrsna kompilacija muzičkih dešavanja na rok sceni u Srbiji i regionu.

Ulaz na muzičke i likovne sadržaje biće, kao i ranijih godina, slobodan, dok cena ulaznica za filmske projekcije iznosi 100 dinara, odnosno 150 i 200 dinara za pozorišne predstave.

Sajt Kulturnog centra Inđija je http://kcindjija.com, a program se nalazi i u Kalendaru Portala za kulturu jugoistočne Evrope SEEcult.org

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga