Zvezde kažu: biće vlade!

26 Jun 2012

“Venera se kreće retrogradno, pa političari jednostavno nisu razumeli jedni druge. Venera je planeta kompr…

“Venera se kreće retrogradno, pa političari jednostavno nisu razumeli jedni druge. Venera je planeta kompromisa i blagostanja, a kada je u nepovoljnom položaju jasno je da su bilo kakvi pregovori o vladi grbav i jalov posao. Srbija se trenutno nalazi u znaku Jarca, čiji je vladar Saturn, koji je takođe trenutno retrogradan, pa je i to uticalo da niko ni sa kim ne može da se dogovori. Trebalo je da nas konsultuju, bilo bi im lakše. Ipak, nepovoljan položaj obe planete traje još naredna tri dana, tako da se formiranje vlade može očekivati brzo”, veli astrolog Dušan Veličković.

Podelite ovu stranicu!

NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!