Zorica Damjanović podnela ostavku na funkciju u DJB: Nastavljam putem izvornog programa

30 mar 2018

"Neću da budem saučesnik u pravnim radnjama, koje su se odigravale bez mog znanja i moje saglasnosti"

Funkcionerka pokreta Dosta je bilo Zorica Damjanović podnela je danas ostavku na mesto člana Statutarne komisije te stranke. Ona je na svom Fejsbuk profilu objavila da to čini “ iz duboko moralnih razloga“.

„Smatram da ne moram, ne želim i neću da budem saučesnik u pravnim radnjama, koje su se odigravale bez mog znanja i moje saglasnosti. Osećam veliku odgovornost za stvaranje nepoverenja koje se pojavilo među svim našim članovima u pogledu mogućnosti i pravnog okvira u kojem želimo da razvijamo program koji smo započeli“, navela je Zorica Damjanović.

Ona je dodala da ne želi da bude „provizorijum, koji će članove DJB ubeđivati da je pravno sve u redu sa aktima i registracijom stranke, kada to nije“.

„Žao mi je što nisam imala mogućnosti da sve ovo što sada većina članova zna, saznam ranije i da napravim sopstveni otklon od takvog postupanja“, napisala je Zorica Damjanović.

Ona je ocenila i da „svako mora da ponese sa sobom deo odgovornosti za ovo stanje u kojem smo se našli“, te Predsedništvu i Glavnom odboru DJB poručila da tu ostavku shvate kao njen način ozbiljnog shvatanja bavljenja politikom i profesijom.

„Nastavljam putem izvornog programa koji smo imali 2014. zajedno sa svima koji su na tom putu i koji nikada ne odustaju“, navela je Zorica Damjanović.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!