Zanimanja koja najviše debljaju

Jun 14 2012

Nakupljena kilaža, smatraju oni koji su se udebljali, rezultat je preteranog sedenja, premalo kretanja, stresa, ali i loše i brze hrane

Sedenje i stres najsnažniji su okidači za debljinu, a najnovije istraživanje pokazalo je da su najizloženiji sudije, advokati i turistički agenti.

Agencija Harris Interactive anketirala je više od 5700 zaposlenih u različitim kompanijama na različitim funkcijama.

Oko četvrtine ispitanika svoj sadašnji posao okarakterisala ja kao glavni faktor za nakupljanje masnog tkiva, dok je tek 16 posto ispitanika reklo da je zbog posla izgubilo na težini.

Nakupljena kilaža, smatraju oni koji su se udebljali, rezultat je preteranog sedenja, premalo kretanja, stresa, ali i loše i brze hrane.

Lako se debljaju i radnici u socijalnim službama, učitelji, umetnici, dizajneri, arhitekte, administrativni službenici, fizičari, policajci i vatrogasci.

Stručnjaci upozoravaju one koji su osam sati prikovani za stolicu da bi posebno trebali paziti na to kako se hrane na poslu i naglašavaju da je od velike važnosti kretati se nakon posla, prenosi Daily Mail.

(Economy)

Ne sviđa mi seSviđa mi se (No Ratings Yet)
Loading...Loading...
Odštampajte ovaj tekst Odštampajte ovaj tekst

Pogledajte još:

Posted by on Jun 14 2012. Filed under (Pod) razno. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry
NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!

Pretraga arhive

Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga
Log in | Designed by Gabfire theme | GoDev | Google+