Vrebalov: Stvara se autonomistički front

Aug 11 2012

DS, LSV i LDP u procesu su formiranja proautonomističkog fronta. Očekuje se priključenje SVM-a

Milivoj Vrebalov, potpredsednik vojvođanskog parlamenta i jedan od lidera pokrajinskog LDP-a, kaže da je u procesu formiranje vojvođanskog fronta, koji će činiti Demokratska stranka, Liga socijaldemokrata Vojvodine i Liberalno demokratska partija.

On je za novosadski “Dnevnik” izjavio da bi bilo logično da se bloku priključi i SVM, koji se “u proteklom periodu najviše isticao u zalaganju za vojvođansku autonomiju.

Vrebalov je rekao da se posle godišnjih odmora očekuju prve konkretne akcije, a da su trenutno u toku pregovori o zajedničkom delovanju.

(Autonomija)

Ne sviđa mi seSviđa mi se (+5 rating, 5 votes)
Loading...Loading...
Odštampajte ovaj tekst Odštampajte ovaj tekst

Pogledajte još:

Posted by on Aug 11 2012. Filed under Aktuelno, Decentralizacija, Izbori, Vojvodina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry
NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!

Pretraga arhive

Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga
Log in | Designed by Gabfire theme | GoDev | Google+