VP: Bićemo najveće iznenađenje vojvođanskih izbora

27 mar 2015

Vojvođanska partija će pozvati sve demokratske i vojvođanske snage da joj se pridruže

Naredne izbore u Vojvodini dočekaćemo spremni i bićemo najveće i najprijatnije iznenađenje na njima, što je svakako dobro za Vojvodinu i sve njene građane, izjavio je danas predsednik Vojvođanske partije (VP) Aleksandar Odžić.

Odžić je na konferenciji za medije u Bačkoj Palanci rekao da mu je drago što su građanke i građani te opštine prepoznali iskrena nastojanja i osnovna programska načela Vojvođanske partije kao svoja i najavio formiranje opštinskog odbora VP.

„To će biti 34. odbor naše stranke u Vojvodini i polako, ali sigurno, i sa puno optimizma dočekaćemo predstojeće vojvođanske izbore u svih 46 vojvođanskih opština“, istakao je predsednik VP.

Odžić je ocenio da je u Vojvodini vreme za nove snage i sveopšte promene u načinu vođenja politike prema, kako je naveo, centralističkoj administraciji Republike Srbije.

„Vojvođanska partija će, kao nova politička snaga u Vojvodini, u tom smislu odigrati najznačajniju ulogu. Nama nisu potrebne promene kako bi jedni zamenili druge, a ovi treći opet bili u kombinaciji, kao što to zagovaraju SNS i njihovi sateliti u Vladi Srbije, već promene u pravcu konkretne i jasne provojvođanske politike koju pre svih zastupa i promoviše Vojvođanska partija“, objasnio je on.

Kako je rekao, ta partija će pozvati sve demokratske i vojvođanske snage da joj se pridruže, kako bi se organizovao širok front za izbornu pobedu na predstojećim vojvođanskim izborima.

(Autonomija)  

Podelite ovu stranicu!