Volontirajte u Kreativnoj biblioteci Američkog kutka

26 Jul 2017

Američki kutak poziva volontere koji žele da učestvuju u radu Kreativne biblioteke da se prijave do petka 28. jula

Kreativna biblioteka novosadskog Američkog kutka biće postavljena i ove godine na Štrandu od 3. do 31. avgusta, svakog radnog dana od 16 do 20 časova i vikendom od 10 do 20 časova. Američki kutak poziva volontere koji žele da učestvuju u radu Kreativne biblioteke da se prijave do petka 28. jula, a sastanak volontera održaće se u ponedeljak 31. jula.

Kako kažu iz Kutka, volonterski angažman ne podrazumeva samo druženje, upoznavanje sa novim ljudima, sticanje dragocenog iskustva, već i dobijanje različitih beneficija poput ulaznica za Štrand, obroka, besplatnih karata za kulturna dešavanja i preporuka.

Volonteri će učestvovati u vođenju kreativnih, sportskih, muzičkih i edukativnih radionica, pomagaće u održavanju i promovisanju biblioteke, radiće sa decom u kvizovima i takmičenjima, igraće društvene igre i pomagaće voditeljima radionica, te voditi konverzaciju na engleskom jeziku za mlade.

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite formular na ovom linku, a ukoliko ste zainteresovani da vodite neku od radionica treba da popunite formular na ovom linku.

(J. Z., O radio)

Podelite ovu stranicu!