Više od 200 manifestacija u Novom Sadu

17 Jun 2012

Zahvaljujući brojnim manifestacijama, Novi Sad u poslednje vreme beleži rast dolazak i noćenja kako domaćih, tako i stranih gostiju

Novi Sad će tokom ove godine biti domaćin više od 200 različitih manifestacija, a preko leta će zahvaljujući brojnim manifestacijama biti i odlična turistička destinacija, saopštila je Turistička organizacija glavnog grada Vojvodine.

“Zahvaljujući brojnim manifestacijama, Novi Sad u poslednje vreme beleži rast dolazak i noćenja kako domaćih, tako i stranih gostiju”, navodi se u saopštenju za javnost.

Podseća se da su u toku festivali ”Tamburica fest”, ”Srca u harmoniji”, ”Sinema siti” (Cinema City), a da slede festivali ”Egzit” (Exit), ”Infant”, ”Interfest”, “Zov ravnice”, “Zlatna kapija”, ”Tango bal”, Novosadsko muzičko leto, Astronomski kamp.

Tokom leta održaće se i trka ”Vojvodina trofi” (Trophy), zatim regata ”Vode Vojvodine 2012”, Biciklom kraj reka Vojvodine, turnir u rukometu i u odbojci na pesku, turnir u tenisu glavom na pesku, trka u džet-skiju, takmičenje u kuvanju roblje čorbe, Sajam omladinskog turizma,

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!