Uvesti Ekspoze kao obavezan predmet u škole!

11 Aug 2016

“Danas imamo zaista pred sobom jedno autorsko delo za koje, pre svega, ne treba reći da je literalni rad, jer neko ko j…

“Danas imamo zaista pred sobom jedno autorsko delo za koje, pre svega, ne treba reći da je literalni rad, jer neko ko je pisao autorsko delo i ko je na ovakav sistematični način uradio 250 strana, u skraćenoj verziji 67, može slobodno da kaže da ima osobine naučnog rada… Zbog toga, zaista, ovakav Ekspoze treba sva naša buduća pokoljenja da imaju kao jednu knjigu”, lupila je republička poslanica SNS-a, izvesna Aleksandra dr Najdublji Poltron Tomić, hvaleći svoga imenjaka, premudrog i prepoštenog akademika, doktora, gospodara svemira i okoline, Vučić Aleksandra.

Podelite ovu stranicu!

NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!