SDS: Radulović je veći neprijatelj opoziciji od Vučića

25 Feb 2017

"Petooktobarski političari rizikovali su živote boreći se za demokratiju, dok Radulović u to vreme nije ni živeo u Srbiji"

Socijaldemokratska stranka (SDS) optužila je danas lidera pokreta Dosta je bilo Sašu Radulovića da je “veći neprijatelj opoziciji od Aleksandra Vučića” zbog zalaganja za “sklanjanje petoktobarskih političara” i predlaganja trećeg kandidata opozicije za predsednika Srbije.

SDS je u saopštenju oceniola da je “očigledno da predstojeći izbori za Radulovića nisu šansa za promenu vlasti, već isključivo prilika za ličnu promociju i pozicioniranje njegovog pokreta”.

“Radulović pokušava licemerno da se sakrije iza tobožnjeg uslova da će odustati od ubacivanja i trećeg kandidata, ako se Jeremić i Janković dogovore. Na dogovor o jednom kandidatu pozivao je i SDS, ali je danas jasno da takav dogovor nije moguć. Zbog toga će SDS podržati jednog od dva kandidata i o toj odluci u najskorijem vremenu obavestiti javnost”, piše u saopštenju stranke bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

Socijaldemokratska stranka je navela i da je Radulovićevo “samoproglašenje novom političkom nadom tragikomični pokušaj ostvarivanja zahteva lične sujete političara koji nikada nije osvojio nijedne izbore”.

“Obaveštavamo Radulovića, koji u svom političkom portfoliju ima samo da je bio stečajni upravnik i Vučićev ministar, da su ‘petooktobarski političari’ rizikovali živote boreći se za demokratiju, dok on u to vreme nije ni živeo u Srbiji”, naveo je SDS.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!