SDS: Novi Sad postao pozornica rijaliti predstave SNS-a

19 Dec 2015

Zastrašujući miks političke verzije Farme

Novosadski odbor Socijaldemokratske stranke (SDS) ocenio je da je nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) u petak, Novi Sad postao pozornica rijaliti predstave.

“Bilo je i ranije stranačkih skupova i preterivanja, ali da ceo grad bude pod opsadom stranačke propagande, a Novosađani taoci političkog marketinga, primorani da gledaju zastrašujući miks političke verzije formata Veliki Brat, Farma, Ja imam talenat, Moje lice zvuči poznato – to do sada nije bilo!”, navela je SDS u saopštenju.

Iz stranke su ocenili da su “kulise takvom rijalitiju” bili džinovski ekran ispred hale Spens, autobusi, policijski automobili, pregrađene ulice i bulevari – “povremeno zatvorene za saobraćaj dok su njime prolazile ‘zvezde SNS'”.

“Statisti su nažalost pored ‘članova i simpatizera SNS”, bili i pripadnici MUP-a Srbije (opet)”, dodao je SDS.

Socijaldemokratska stranka osudila je takav način predizborne kampanje i demonstriranje sile vladajuće SNS, i kako su naveli, gotovo izvesno, ponovno nenamensko trošenje budžeta grada Novog Sada.

“Gradski odbor SDS u Novom Sadu moli režisera, scenaristu i glavnog glumca juče viđene predstave da poštedi Novosađane svoje potrebe za demonstracijom sile i umišljenih talenata”, saopšteno je iz partije.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!