Savez za Srbiju: Vlast bezuspešno pokušava da spreči naše tribine u Loznici i Pančevu

Tribine će biti održane

19. sep 2018

Savez za Srbiju saopštio je danas da je vlast u Loznici i Pančevu odbila da odobri sale za održavanje njihovih tribina, ali da ih to neće obeshrabriti i sprečiti da u tim mestima održe i razgovaraju sa građanima o načinima rešavanja njihovih problema.

Kako su naveli, u Loznici je lokalna vlast odbila da odgovori na zahtev za korišćenje skupštinske sale, dok su u Pančevu otišli korak dalje pa su pismenim putem odbili uz obrazloženje da Velika sala Skupštine grada nije određena kao prostor primeren za održavanje javnih skupova na području grada Pančevo.

„Ali zato izgleda jeste prostor primeren da služi kao magacin za cipele. To je dakle demokratija po meri ove vlasti – drugačije mišljenje ne može, a magacin za cipele može“, naveo je Savez za Srbiju.

Savez je naveo da ih je „očajnički pokušaj“ opstrukcije dodatno uverio u nužnost postojanja tog opozicionog saveza kao alternative lošoj vlasti.

Poručili su da će bez obzira na sve održati tribine u tim mestima – već 25. septembra u Pančevu, a nakon toga i u Loznici.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Dijalog
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga