Sastanak Pajtić-Čanak-Pastor: Dobra volja postoji

04 mar 2015

"Pažljivo sagledane sve sporne situacije", razgovori se nastavljaju

Predsednici Saveza vojvođanskih Mađara, Lige socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranke, Ištvan Pastor, Nenad Čanak i Bojan Pajtić, na sastanku u Subotici zaključili su da postoji dobra volja da se problemi reše, saopštio je večeras SVM.

U saopštenju se precizira da su pažljivo sagledane sve sporne situacije koje treba prevazići i zajednički je zaključak da postoji dobra volja da se problemi reše.

O svim otvorenim temama i predlozima rešenja trojica lidera će obavestiti stranačke organe, a nakon toga, razgovori će biti nastavljeni, navodi se u saopštenju.

Sastanku, koji se održava u prostorijama SVM u Subotici, pored Pajtića, Pastora i Čanka, prisustvovali su i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, Mihalj Njilaš iz SVM-a i šef poslaničke grupe DS u Skupštini Vojvodine Borislav Novaković.

Ovo je drugi sastanak Pajtića, Pastora i Čanka, nakon što su započeli razgovore prošlog petka, u prostorijama LSV u Novom Sadu.

I nakon prošlog sastanka, koji je trajao skoro četiri sata, medijima je prosleđeno saopštenje u kome je navedeno da su Pajtić, Pastor i Čanak otvorili niz važnih pitanja i tema.

Sastanke lidera vladajuće koalicije u Vojvodini inicirao je Čanak, koji je pozvao Pajtića i Pastora da razgovaraju o rešavanju političkih problema u Vojvodini.

(RTV)

Podelite ovu stranicu!