Saša Janković: Đilas je najbolji kandidat

16 dec 2017

"To neće biti lista ovog Pokreta, već demokratskog bloka koji želi slobodan Beograd i Srbiju"

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković najavio je da će sutra razgovarati s bivšim gradonačelnikom i bivšim predsednikom Demokratske stranke Draganom Đilasom o „svim modalitetima saradnje“.

Janković je novinarima posle današnjeg uvodnog dela vanredne skupštine PSG-a kazao da očekuje da će Đilas biti kandidat grupe građana – „Demokratskog bloka koji želi slobodan Beograd i slobodnu Srbiju“.

„Sutra će gospodin (Dragan) Đilas doći u Pokret da sa našim osnivačima, Političkim savetom i Predsedništvom razgovara o svim modalitetima saradnje… očekujemo da će Đilas biti kandidat svih kojima su Beograd i Srbija preči od stranačkih interesa“, kazao je Janković.

„Verujemo da je Đilas, kao neko ko donosi novi kvalitet u politički život svojom efikasnošću i energičnošću i koji pripada sistemu vrednosti koje Pokret zastupa, najbolji kandidat za ovo što je pred nama“, rekao je Janković.

Lider PSG je pozvao „sve kojima je bitan interes budućnosti Srbije i Beograda da iza sebe ostave stranačke i organizacione interese i potrebe“ i uključe se u „demokratski front“ koji će „pogubnu vlast staviti u prošlost, a Srbiji otvoriti budućnost“.

„To neće biti lista ovog Pokreta, već demokratskog bloka koji želi slobodan Beograd i Srbiju“, kazao je on.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!