Razgrabljene najjeftinije ulaznice za Exit 2016.

05 Dec 2015

Naredni festival Exit biće održan od 7. do 10. jula 2016. na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon čega se nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem izdanju Sea Dance festivala od 14. do 16. jula

Prvih 10.000 najpovoljnijih ulaznica za Exit avanturu, koju čine festival Exit u Novom Sadu i Sea Dance kod Budve, razgrabljeno je za svega sat i po, a iako je prodaja bila na globalnom nivou, najviše kupaca je bilo iz Srbije i Crne Gore.

Takođe, više hiljada inostranih posetilaca već je potvrdilo dolazak u Novi Sad. Prednjače posetioci iz Velike Britanije, Holandije, Francuske, Belgije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, a zabeležene su prve prodate ulaznice u Australiji i Argentini, saopštili su organizatori Exita.

Budući da su rasprodate najpovoljnije ulaznice, koje su prodavane po ceni od 5.490 dinara, u prodaji se trenutno nalazi ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, što je 65% popusta u odnosu na finalnu cenu Exit avanture. Tokom te praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit dobiće i poklon ulaznicu za Sea Dance.

Ulaznice se prodaju putem sajta exitfest.org, te putem prodajne mreže Gigs Tix i na blagajnama širom Srbije čiji se spisak nalazi na ovom linku.

Prvi potvrđeni izvođači Exita biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala, kako su naveli organizatori, mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova.

Naredni festival Exit biće održan od 7. do 10. jula 2016. na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon čega se nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem izdanju Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!