PSG: Batinaši maltretirali našeg aktivistu u Pećincima

"Nasilje, laž, korupcija, zloupotreba, Napredna stranka i Aleksandar Vučić -te pojave su neraskidivo povezane"

22. dec 2017

Pokret slobodnih građana (PSG) saopštio je danas da je desetak siledžija iz automobila beogradskih i novosadskih registracija jednog njihovog aktivistu i člana iz Pećinaca fizički maltretiralo, nezakonito legitimisalo i oduzelo telefon zbog političkog angažmana.

Kako se navodi u saopštenju, oni su tom aktivisti zbog političkog angažmana pretresli auto i pretili, a ceo slučaj prijavljen je policiji.

„Juče je i Aleksandar Vučić boravio u Pećincima i nezakonito koristio funkciju i resurse predsednika Republike u stranačkoj kampanji, radi uticaja na lokalne izbore. Te pojave su neraskidivo povezane – nasilje, laž, korupcija, zloupotreba, Napredna stranka i Aleksandar Vučić„, navodi se u saopštenju.

PSG je naveo da će se posvetiti pobedi protiv aktuelne vlasti i institucionalnoj izgradnji Srbije u kojoj nasilje i izborna krađa neće biti teme za politiku, već za pravosudne institucije, dok će se politika baviti kvalitetom života građana i napretkom zemlje.

U Pećincima će se u nedelju, 24. decembra održati vanredni lokalni izbori, na kojima PSG ne učestvuje. Osim u Pećincima izbori se održavaju i u Mionici, Preševu, Negotinu i Kostolcu.

(Beta)

 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Raspust
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga