Prvi Ultramaraton Sombor-Baja

Aug 8 2012

Ultramaraton je zamišljen kao tradicionalna manifestacija, tako da će sledeće godine start biti u Baji, a cilj u Somboru

U subotu 18. avgusta razdaljina između Sombora i Baje biće po prvi put staza ultramaratona jer će toga dana u 10 časova sa starta ispred Županije u Somboru potrčati preko sto atletičara i rekreativaca koji koji se usuđuju da pretrče deonicu od 60,1 km.

Gradonačelnik Baje Žigo Robert i gradonačelnik Grada Sombora Nemanja Delić, dali su podršku ovoj manifestaciji jer se radi o jedinstvenoj prilici da se u jednoj trci prolazi kroz dve zemlje.

Predstavnici Sombora, članovi Atletsko-rekreativnog kluba Somaraton delegirali su svoje najbolje i najodvažnije maratonce koji će se, uz mađarske trkače, takmičiti pored već prijavljenih iz Makedonije, Hrvatske, Nemačke…

Ultramaraton Sombor-Baja zamišljen je kao tradicionalna manifestacija, tako da će sledeće godine start biti u Baji, a cilj u Somboru.

(RTV)

Ne sviđa mi seSviđa mi se (No Ratings Yet)
Loading...Loading...
Odštampajte ovaj tekst Odštampajte ovaj tekst

Pogledajte još:

Posted by on Aug 8 2012. Filed under Vesti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry
NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!

Pretraga arhive

Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga
Log in | Designed by Gabfire theme | GoDev | Google+