Prijave za pozorišni festival “Aplauz fest”

11 May 2016

Poziv je otvoren za profesionalne dramske trupe, amaterske teatre, glumačke sekcije, dečija pozorištanca, lutkarske predstave i sve ostale koji se bave glumom, pozorištem i scenskim pokretom

Udruženje “Novo kulturno naselje otvorilo je poziv za učešće na drugom po redu “Aplauz festu”, koji će se održati početkom juna na Novom naselju u Novom Sadu. Rok za prijavu je 22. maj.

Poziv je otvoren za profesionalne dramske trupe, amaterske teatre, glumačke sekcije, dečija pozorištanca, lutkarske predstave i sve ostale koji se bave glumom, pozorištem i scenskim pokretom.

Ovogodišnji program realizovaće se na tri scene – na otvorenom i u zatvorenom prostoru, navodi se u pozivu.

Prijavni obrazac za učešće na festivalu može se pronaći ovde.

Dodatne informacije o festivalu i prijavi mogu se dobiti putem mejla novokulturnonaselje@gmail.com ili telefonom na broj 064 288 6636.

“Aplauz fest” prvi put se održao prošle godine na Novom naselju, i privukao je ogromna interesovanja i simpatije publike. Neke od održanih predstava bile su “Jazavac pred sudom”, “Naši dani”, “Terapija”, “Pohvala ludosti”, a program je pratilo više od 1500 ljudi.

Novo kulturno naselje” čini grupa ljudi okupljenih oko iste ideje, da kroz umetničke forme i performanse, oplemene i obogate kraj u kome živi. Aktivnosti udruženja obuhvataju niz kulturnih dešavanja, od slikarskih izložbi, preko muzičkih koncerata, do pozorišnih predstava, književnih večeri i kulturnih aktivnosti u najširem smislu.

(RTV)

Podelite ovu stranicu!