Prijave za Muzičku šaNSu do 31. avgusta

29 avg 2018

Projekat Muzička šaNSa održava se sa ciljem da osnaži mlade bendove u Novom Sadu i pruži im mogućnost saradnje sa stručnjacima iz različitih relevantnih oblasti

Savez studenata Univerziteta u Novom Sadu pokrenuo je projekat Muzička šaNSa koji bi trebalo da pomogne mladim novosadskim bendovima da dođu do svoje prve pesme i spota. Prijave za konkurs na ovaj projekat otvorene su do 31. avgusta.

„Projekat Muzička šaNSa održava se sa ciljem da osnaži mlade bendove u Novom Sadu i pruži im mogućnost saradnje sa stručnjacima iz različitih relevantnih oblasti, kao i niz radionica koje će im pomoći da se usavrše i poboljšaju svoje muzičke sposobnosti“, navodi se u saopštenju Saveza studenata.

Ovaj projekat pokrenut je početkom 2018. godine, sa ciljem da se mladima od 18 do 30 godina obezbedi više mogućnosti da ispolje svoju kreativnost i pruži dostupnost prostora za stvaranje muzike, vežbanje i usavršavanje na novosadskoj muzičkoj sceni.

Link za prijavu je bit.ly/muzickasaNSa, a više informacija potražite na Fejsbuk stranici Saveza studenata Univerziteta u Novom Sadu.

Projekat se odvija uz podršku Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019 (OPENS2019).

(O radio)

Podelite ovu stranicu!