Pretnje huligana predsedniku kućnog saveta

23 jan 2012

Na fasadi je crvenom farbom ispisano "Pi... matora, što sada ne krečiš?", sa potpisom "FKV". Pored te preteće poruke, nacrtan je i veliki muški polni organ

Na fasadi jedne zgrade u Novom Sadu napisani su preteća poruka i uvredljivi grafiti na račun predsednika kućnog saveta te zgrade koji se ranije suprostavio huliganima koji su pisali grafite Fudbalskog kluba Vojvodina.

Na fasadi je crvenom farbom ispisano „Pi… matora, što sada ne krečiš?“, sa potpisom „FKV“. Pored te preteće poruke, nacrtan je i veliki muški polni organ.

Predsednika kućnog saveta te zgrade u novosadskom naselju Liman pretukao je u oktobru jedan huligan, kako bi ga sprečio da prekreči navijačke grafite.

Jedan huligan ga je tukao, dvojica su ga bodrila, a njih još dvadesetak, koji se redovno okupljaju u tom kvartu, pasivno su posmatrali incident, naveli su tada očevici.

Predsednika kućnog saveta spasao je jedan prolaznik, koji je uspeo da odvoji nasilnika od njega.

Napad se dogodio u novosadskom naselju Liman 3, u Balzakovoj ulici.

Nakon napada, huligani su na sajt „Jutjub“ (youtube) postavili kratki video snimak izjave predsednika kućnog saveta, koju je on tada dao medijima povodom incidenta i taj snimak nazvali „Đubre matoro“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!