Pozovi 221 za uplatu državnog novca

28 Nov 2015

"Miroslava Milenović je Politiku optužila da je popriličan korisnik budžetskog novca, ali je nije zanimalo da proveri koja je svrha uplata na račun našeg lista pod šifrom 221", uključuju se Ljiljana Smajlović u kampanju protiv "antidržavnog elementa" Miroslave Milenović iz Saveta za borbu protiv korupcije, usput pojašnjavajući kako Politika navlači državni novac da bi služila režimu Aleksandra Vučića.

“Miroslava Milenović je Politiku optužila da je popriličan korisnik budžetskog novca, ali je nije zanimalo da proveri koja je svrha uplata na račun našeg lista pod šifrom 221″, uključuju se Ljiljana Smajlović u kampanju protiv “antidržavnog elementa” Miroslave Milenović iz Saveta za borbu protiv korupcije, usput pojašnjavajući kako Politika navlači državni novac da bi služila režimu Aleksandra Vučića.

Podelite ovu stranicu!

NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!