Pokrajina finansirala vredne projekte u Bačkom Petrovcu

05 nov 2015

U narednih godinu dana biće opredeljeno dodatnih 200 miliona dinara

Predsednik Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je danas da je pokrajina preko Fonda za kapitalna ulaganja investirala preko 436 miliona dinara u infrastrukturu opštine Bački Petrovac.

Pajtić je objasnio da su ta sredstva uložena u izgradnju sportske hale u tom mestu, kanalizacione mreže i u prečistač otpadnih voda.

Predsednik Pokrajinske vlade je prilikom obilaska završenog projekta rehabilitacije i ojačanja kolovozne konstrukcije u dve ulice u Gložanu i radova na sanaciji i parternom uređenju Kulturnog centra Bački Petrovac istakao da će se u narednih godinu dana opredeliti dodatnih 200 miliona dinara za ulaganje u opremanje i izgradnju sportske hale u Bačkom Petrovcu, a u naseljenom mestu Gložan investicije će biti usmerene u infrastrukturu.

„Ponosni smo što danas opština Bački Petrovac izgleda drugačije, nego pre samo nekoliko godina. Posle četrdeset godina završena je rekonstrukcija puteva i ulica u Gložanu“, istakao je Pajtić.

On je dodao i da je zadovoljan radovima u okviru parternog uređenja i sanacije Kulturnog centra u Bačkom Petrovcu, jer je to mesto gde se odvija kulturni i društveni  život u tom mestu.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!