Palež kao opomena?

19 Jun 2012

Zapaljen poslovni prostor stečajne upravnice Dragice Arsić u Zrenjaninu

Nepoznati počinilac ili počinioci u Zrenjaninu su u nedelju u zoru polili benzinom i zapalili poslovni prostor  stečajne upravnice Dragice Arsić u ulici Narodne omladine 15. Vatra je oštetila spoljne delove zgrade,  a u požaru je izgoreo i deo poslovne dokumentacije u kancelariji. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca požar je brzo ugašen, a policija je obavila uviđaj i pokrenula istragu.

U Privrednom sudu u Zrenjaninu su iznenađeni napadom na njihovu saradnicu i najenergičnije osuđuju ovajdogađaj, a oštećena kaže nema nema ni predstavu o tome ko bi mogao da stoji iza ovog napada. Prema rečima stečajne upravnice, poslednjih dana je doduše imala telefonskih pretnji, ali im nije pridavala naročit značaj. Dragica Arsić je dosad bila stečajna upravnica u više propalih preduzeća u ovom području, ali nikada nije nije imala nikakvih problema ili ozbiljnijih sukoba.

Prema pojedinim nagađanjima ovaj slučaj bi mogao da bude u vezi sa stečajnim postupkom sečanjskog “Transpetrola”, kojeg vodi Dragica Arsić i koja je ovih dana otkazala ugovor zakupcu objekta “Transpetrola”. Raniji i direktor te firme podneo je prijavu zbog telefonskih pretnji.

(Magyar Szo)

Podelite ovu stranicu!