Pajtić: Podvig DS-a u Vojvodini

Jun 13 2012

"Uspeli smo da pokrenemo investicioni ciklus kakav nije viđen u poslednjih tridesetak godina u Vojvodini"

Predsednik Vlade Vojvodine i potpredsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtich izjavio je da je izborni rezultat koji je u pokrajini postigao DS “ravan podvigu”.

“Praktično, ovo je treći uzastopni mandat pokrajinske vlade kojom ja predsedavam i budući da smo u uslovima globalne recesije i izuzetno teške ekonomske situacije u kojima je većina administracija u svetu pala i zamenjena novim političkim strukturama, ovo jeste rezultat koji je na nivou podviga”, kazao je Pajtić u intervjuu za Novi magazin.

Ocenio je da je DS pobedio u Vojvodini, jer je osam godina radio “bez skandala i afera”, a uz pokretanje uspešnih programa za zapošljavanje i za privlačenje stranih investicija. Prema njegovim reccima, Vojvodina ima i nivo ljudskih i manjinskih prava koji je iznad evropskih standardia.

„Uspeli smo da pokrenemo investicioni ciklus kakav nije viđen u poslednjih tridesetak godina u Vojvodini”, kazao je Pajtich.

Pajtić je najavio da će DS tek analizirati odgovornost za loše izborne rezultate na nivou Srbije, ali je odbacio spekulacije da u DS postoje klanovi.

„Ne može se govoriti o bilo kakvim klanovima, ali svakako će se kroz analizu doći do odgovora na pitanje koje su to lokalne organizacije propustile da obave svoj deo posla i 20. maja nisu dale maksimum da Tadić pobedi na predsedničkim izborima”, kazao je on

(Novi magazin)

Ne sviđa mi seSviđa mi se (No Ratings Yet)
Loading...Loading...
Odštampajte ovaj tekst Odštampajte ovaj tekst

Pogledajte još:

Posted by on Jun 13 2012. Filed under Aktuelno, Izbori, Vojvodina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry
NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!

Pretraga arhive

Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga

Prijatelji sajta

Log in | Designed by Gabfire theme | GoDev | Google+