Otvoren kompleks bazena u Staroj Pazovi

20 Jun 2012

Građanima su na raspolaganju tri dečija i dva bazena za odrasle različitih dubina sa vodenim atrakcijama i toboganima

U opštini Stara Pazova danas je svečano pušten u rad novoizgrađeni kompleks bazena u koji je Vlada Vojvodine uložila 325 miliona dinara, saopštio je Pokrajinski sekretarijat za informacije.

Bazeni se nalaze između Stare i Nove Pazove na površini od 2,4 hektara, a nakon prve faze izgradnje građanima su na raspolaganju tri dečija i dva bazena za odrasle različitih dubina sa vodenim atrakcijama i toboganima.

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić rekao je na otvaranju da je mesto, koje je pre godinu dana predstavljalo praznu ledinu, danas postalo jedano od najatraktivnijih bazenskih kompleksa u okolini.

„Ovo mesto sada ima veliki turistički potencijal, ali ono što je još važnije deci Pazove i okoline, kao i odraslima pružiće mogućnost da provedu leto na najlepši mogući način, i mališanima obezbediti bezbrižno odrastanje”, rekao je Pajtić.

Predsednik opštine Stara Pazova Goran Jović kazao je da je danas ispunjen dugogodišnji san meštana ovog kraja i izrazio nadu da će kompleks biti do kraja završen.

Kako je saopšteno, u drugoj fazi planira se izgradnja otvorenog i zatvorenog olimpijskog bazena, sa ciljem stvaranja uslova za treniranje plivačkih sportova, relaksaciju i razonodu.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!