Novi rekord festivala Egzit: 215.000 posetilaca

"Egzit avantura" nastavlja se već u četvrtak na četvrtom festivalu "Si dens" u Budvi

11. jula 2017

Više od 215.000 ljudi je posetilo petodnevni novosadski muzički festival Egzit (Exit), saopštili su organizatori koji kažu da je to novi rekord po broju posetilaca.

Egzit je završen nastupom Nine Kraviz, a posle 14 godina je na festivalu nastupila i svetska zvezda Roisin Marfi (Murphy).

Pošto je dan ranije posetioce Egzita iznenadio spontanim nastupom na koncertu grupe Forin Begrs (Foreign Beggars), poslednje noći je nastupio i Reg end boun men (Rag’n’Bone Man), pred više od 42.000 ljudi.

Ove godine su na festivalu nastupili grupa „The Killers“, mladi britanski bend „Jirs end Jirs“ (Years and Years), osnivač i pevač grupe „Oasis“ Liam Galager (Gallagher).

Nastupili su i neki od najpopularnijih „di-džejeva“ i producenata današnjice, Solomun i Dixon, i Robin Šulc (Schulz) i Duk Dumont.

Takozvana „Egzit avantura“ nastavlja se već u četvrtak, 13. jula, na četvrtom festivalu „Si dens“ (Sea Dance) u Budvi, u Crnoj Gori.

Tamo će nastupiti Šon Pol (Sean Paul), Džon Njumen (John Newman), Fetboj slim (Fatboy Slim) i crnogorski „Hu si“ (Who See).

Kapije kampa pred festival u Budvi se otvaraju 11. jula, a ulaznice mogu da se kupe još danas, po 4.490 dinara.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Dijalog
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga