Novaković: Žeželjev most konačno završen, a otvaranje na čekanju zbog Vučića

"Građani Novog Sada taoci odluke da se sačeka datum otvaranja koji se uklapa u Vučićev raspored"

15. avg 2018

Bivši gradonačelnik Novog Sada i poverenik Narodne stranke Borislav Novaković uputio je danas pismo predsedniku Aleksandru Vučiću u kojem ga kritikuje zbog neotvaranja Žeželjevog mosta za saobraćaj.

Novaković je ukazao da je Novi Sad ostao bez Žeželjevog mosta pre 19 godina, da se pet godina kasnilo sa radovima koji su sada završeni, ali da most i dalje nije pušten za saobraćaj.

Građani Novog Sada taoci su odluke da bude svečano otvoren kada to bude odgovaralo nekolicini briselskih i srpskih političara, koji u svojim agendama nikako ne mogu da pronađu obostrano prihvatljiv datum, jer su isplanirali svoje godišnje odmore“, naveo je Novaković.

On je ocenio da Novosađani treba da sačekaju datum koji se uklapa u Vučićev raspored i program koji podrazumeva i desetine hiljada pristalica iz cele zemlje koji će organizovano doputovati u Novi Sad i „oduševljeno, uz sendvič i vodu, pozdraviti svoga vođu“.

„Čeka se datum koji pogoduje Vašem već viđenom scenariju po kome u prisustvu briselskih zvaničnika demonstrirate kako čvrsto i nepokolebljivo idemo u pravcu EU. Iste one u koju nikada nećemo stići, jer ste upravo Vi srušili most vladavine prava, medijskih sloboda i stabilnih političkih institucija, koji u EU vodi„, napisao je Novaković.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Ostroški boj
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga