Nov termin i lokacija Trenchtowna

20 mar 2013

Festival Trenchtown, tradicionalno organizovan proteklih desetak godina tokom prvomajskih praznika, promenio je termin, pa će ove godine biti održan od 6. do 8. juna, i to na novoj lokaciji - Auto kampu na Palićkom jezeru

Festival Trenchtown, tradicionalno organizovan proteklih desetak godina tokom prvomajskih praznika, promenio je termin, pa će ove godine biti održan od 6. do 8. juna, i to na novoj lokaciji – Auto kampu na Palićkom jezeru.

Novo mesto Trenchtowna kamperska je lokacija sa 10.000 metara kvadratnih i termalnim bazenima u blizini.

Auto kamp je deo Muškog štranda i poseduje infrastrukturu koja u potpunosti odgovara potrebama velikih muzičkih i kulturnih dešavanja.

Prema navodima organizatora Trenchtowna, koji je proteklih par godina kuburio sa lošim vremenskim prilikama, datum održavanja pomeren je kako bi posetioci mogli da se provode celu noć i uživaju u kupanju.

“Energija koja nas je pokretala tokom prvomajskih praznika proteklih 10 godina menja oblik, kao što i piše u Prvom zakonu Trenchtowna: Energija dobrog provoda na Trenchtown festivalu se ne može izgubiti, već samo može promeniti svoj oblik”, poručili su organizatori, napominjući da festivalski koncept neće biti previše menjan, a podrazumeva muzički program uz bogate dnevne kulturne sadržaje, kao što su pozorišne predstave, filmske projekcije, radionice različitog sadržaja, izložbe…

Regionalni muzički festival Trenchtown privukao je 2012. godine gotovo 10.000 posetilaca u prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića.

Trenchtown i ove godine organizuje Fondacija “Danilo Kiš” iz Subotice, a uskoro će biti poznati i detalji o programu.

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!