Nobelova nagrada za rušenje, gušenje i avionsku liniju

01 Jul 2016

“Vučić je sve učinio kako bi Srbiju doveo u najdirektniju vezu s rastućom velesilom, Kinom. S većinom zema…

“Vučić je sve učinio kako bi Srbiju doveo u najdirektniju vezu s rastućom velesilom, Kinom. S većinom zemalja nekadašnjeg Pokreta nesvrstanih obnovljena je saradnja. Uz stalnu komunikaciju sa SAD, s vodećom velesilom uspostavljen je takav odnos da se otvara stalna avio-linija Beograd-Njujork”, navodi sekretar Srpske kraljevske akademije naučnika i umetnika Miroljub Nestorović. SKANU je predlagač Aleksandra Vučića za Nobelovu nagradu za mir, kao što je SUBNOR 2000. bio predlagač Miloševića za istu tu nagradu. Milošević je nije dobio.

Podelite ovu stranicu!

NAPOMENA:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije internet portala Autonomija.info. Molimo korisnike da ne koriste govor mržnje i da se uzdržavaju od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Autonomija.info zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.
Neki komentatori, koji su duže prisutni na našem sajtu, imaju mogućnost objavljivanja komentara bez moderiranja. Molimo vas da ne zloupotrebljavate naše poverenje i da vaš iskazi budu primereni i uljudni.
Hvala na razumevanju!