Narodna stranka u strateškom partnerstvu sa PSG i Draganom Đilasom

24 dec 2017

"Da se formira snažno opoziciono jezgro koje će moći da se suprotstavi štetnoj, rušilačkoj i kleptomanskoj vlasti SNS-a u Beogradu"

Predsedništvo Narodne stranke donelo je večeras odluku o stupanju u strateško partnerstvo sa Pokretom slobodnih građana (PSG) i sa Draganom Đilasom, kao potencijalnim kandidatom za gradonačelnika na predstojećim izborima za Skupštinu grada Beograda.

„Narodna stranka je donela ovu odluku imajući u vidu potrebu da se formira snažno opoziciono jezgro koje će moći da se suprotstavi štetnoj, rušilačkoj i kleptomanskoj vlasti SNS-a u Beogradu. Pozivamo sve ostale iskrene opozicione aktere da nam se pridruže“, navedeno je u saopštenju Narodne stranke.

Narodna stranka saopštila je da zajednički ciljevi tog opozicionog jezgra treba da budu ubrzan razvoj grada, pokretanje industrijske i trgovinske aktivnosti, uvođenje urbanističkog reda, unapređenje javnog prevoza, podizanje nivoa zdravstvenih usluga, prenamena „Beograda na vodi“, jačanje socijalne zaštite i niži računi za građane, kao i nulta tolerancija prema kriminalu i korupciji.

„Želimo da se na ovaj način izborimo da Beograd bude istinska evropska metropola, kapija za izvoz srpske robe u svet, kulturna i obrazovna prestonica regiona, a ne predmet pljačke pohlepnih gradskih funkcionera i njima bliskih lica“, navedeno je u saopštenju.

Dodaje se i da je Predsedništvo Narodne stranke ovlastilo predsednika stranke Vuka Jeremića da dogovori programske i tehničke elemente partnerstva sa PSG i Draganom Đilasom.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!