Narodna stranka: Najava o proizvodnji letećih automobila u Srbiji besmisleno spinovanje

"U Srbiji, nažalost, automobili već lete u vazduh zbog obračuna kriminalnih klanova"

19. sep 2018

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o proizvodnji letećih automobila u Srbiji izaziva „ozbiljnu zabrinutost u pogledu njegovog kapaciteta da obavlja najvišu državnu funkciju“.

„U Srbiji, nažalost, automobili već lete u vazduh zbog obračuna kriminalnih klanova koji je buknuo pod vlašću SNS-a. Nisam siguran da je predsednik na to mislio i da je spreman da tim povodom nešto uradi“, rekao je Jovanović televiziji Naša.

On je upitao predsednika Srbije i gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića da li najava o proizvodnji letećih automobila u Srbiji znači „odustajanje od projekta metroa ili nameravaju da kombinuju ta dva vida saobraćaja“.

„Pozivam državne organe da prestanu sa besmislenim spinovanjem, jer od toga narod nema ništa niti će ikom u Srbiji biti bolje, osim takvim ljudima na vlasti“, rekao je Jovanović.

Potpredsednik Narodne stranke je dodao da se ta partija zalaže za prethodnu medicinsku evaluaciju svih kandidata za javne funkcije u Srbiji.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Slagalica
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga