Napadnut šef izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci

19 mar 2018

"Grupa nasilnih aktivista SNS-a pretukla je danas šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića"

Šef izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igor Milenković napadnut je danas u kasnim popodnevnim satima, pred lokalne izbore, saopštila je ta stranka.

Kako navode „grupa nasilnih aktivista Srpske napredne stranke pretukla je danas šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića, nekoliko sati nakon posete predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića tom mestu, a u vreme boravka premijerke Srbije Ane Brnabić u tom gradu“.

Narodna stranka smatra da je to „odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na to što su otkrili njegovu tajnu večeru sa Hašimom Tačijem prošlog utorka u Parizu, kao i sastanke u Njujorku, koje je pokušao da sakrije od javnosti“.

Taj napad je, navela je Narodna stranka u saopštenju, „kulminacija kampanje zastrašivanja i pretnji“ u Smederevskoj Palanci.

Narodna stranka je pozvala građane Smederevske Palanke da „ostanu mirni i da ne odgovaraju na provokacije“, već da se masovnim izlaskom na birališta 25. marta „odupru fašističkim metodama Vučićevog režima“.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić održaće sutra u podne vanrednu konferenciju za novinare povodom tog napada.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!